Header image
 
Det mener kunderne

  Jan Lehto
Udviklingschef i Danske Bank:

”Sammen med New Habits har jeg afholdt Kick-off for min nye leder-gruppe, hvilket har skabt passende rammer og et godt fundament for den videre udvikling af ledergruppen”

·  Eline Blak
Afdelingsleder i SKAT:

”Vi har i afdelingen holdt en temadag sammen med New Habits for at styrke sammenholdet i afdelingen og blive bedre forberedt på at takle de kommende forandringer på vores arbejdsplads. Det var en god og inspirerende dag, der gav stof til eftertanke og som gav afdelingen et godt afsæt til at møde de kommende forandringer”.

·  K. Thomsen
København


Mangler du et skub i den rigtige retning for, at du kan løse et problem eller være i stand til at træffe nogle for dig vigtige beslutninger  - så er en coach en god idé.

Hos New Habbits fik jeg hjælp til at finde mine egne værdier og få dem stadfæstet som en del af mig. En proces, som er afgørende for, at jeg i dag kan træffe, de for mig, rigtige beslutninger.

Coach forløbet er uformelt, stemningsfyldt og seriøst. Du bliver mødt med en konkret målsætning og givende hjemmeopgaver og du modtager gode værktøjer til at arbejde videre med. Alt i alt et forløb, der gør, at jeg i dag føler mig godt rustet til at træffe beslutninger på grundlag af mine egne værdier og værdisæt.”

 

 
 

 

  Forandringer sker.... når vaner erstattes af bevidste handlinger